Mit főzzek?

Pap Zsuzsa

Mindazon ismerőseim figyelmébe, akik kénytelenek (netán szeretnek 🙂 ) főzni, melegen (szó szerint) ajánlom a Háztartás Ma című oldalt. (Bár hideg ételek is vannak rajta 🙂 )

Az egyik legnagyobb büszkeségem Pap Zsuzsa (lassan kilenc éve – el sem hiszem – a WP-Suli Klub tagja, ügyfelem, tanítványom, és – remélem, nevezhetem így – barátom), aki nem-árulom-el-hány-évesen (mert úgysem hiszitek el) kezdte tanulni a WordPresst, és azóta sem hagyta abba.

“Mit főzzek?” Olvass tovább!

A jobbnak nincs célszalag

A jobbnak nincs célszalag (ásványvíz reklám)

Ez talán nem hangzik olyan jól magyarul, mint angolul (“Better has no finish line”), de azért így is átmegy a lényeg. Emlékszel Susan Garrettre, a kutya agility trénerre? Hogy honnan indult? Azóta elképesztő karriert futott be, és most arról beszél, hogy mit szokott válaszolni, amikor azt kérdezik tőle: miért folytatja még mindig, hiszen oly sokat elért már. Amit mond, az nagy tanulság minden vállalkozónak.

“A jobbnak nincs célszalag” Olvass tovább!

“Az életed hátralévő része ma kezdődik”

Jeff Walker - Product Launch Formula

Szeretem a fiatalok sikertörténeteit, mert ezeket megoszthatom a fiaimmal, így ők jó példákat láthatnak maguk előtt.

De nem tagadom, hogy nagyobb hatással vannak rám azok, akik a “normál” jó iskola – jó állás – jó nyugdíj utat adták fel negyvenakárhány évesen, vagy akik a saját üzletükben voltak ugyan, de nem volt elég sikerük vele, és negyvenakárhány évesen léptek új útra – ahogy én is tettem.

““Az életed hátralévő része ma kezdődik”” Olvass tovább!

Ki tudja?

Lovak a mezőn

Élt egyszer egy öregember Kínában, akinek volt egy lova. Egy napon a ló elszökött az öregembertől. Sajnálkozott is az egész falu: Micsoda szerencsétlenség! De az öreg azt válaszolta: Lehet, hogy szerencsétlenség, lehet, hogy szerencse. Ki tudja?

“Ki tudja?” Olvass tovább!