El fogok esni!

„Szinte mindenkit át lehet verni egyszer. Néhány embert többször is be lehet csapni. De soha nem tudod átrázni ANYUCIT!”

Murphy-törvény

„El fogok esni!”

Tegyük fel, hogy van egy egyéves kisgyereked. Feláll, és tesz végre egy lépést egyedül – de persze elesik. Mire Te azt mondod: „Na jó, kicsim, megpróbáltad, de nem megy, látod. Ne próbálkozz vele többször!”

Ugyan melyik anya mondana ilyet? Ugye, hogy Te sem? Hát persze, hogy nem. Biztatnád, hogy semmi baj, álljon csak fel, és próbálja meg újra, és ezt addig mondogatod neki, amíg meg nem tanul járni. A járni tudás jutalma végül sokkal nagyobb, mint az esések okozta fájdalom.

Gondolod, hogy az üzleti életben ez másként van? Miért gondolja sok kezdő vállalkozó, hogy ha egyszer elbukik, akkor soha többé nem szabad újra megpróbálnia? Én inkább ezzel a példával biztatok mindenkit, aki a lehetséges kudarcok miatt egyáltalán nem akar belevágni egy önálló vállalkozásba, hogy attól, hogy elbukik, akár többször is, attól még lehet végül nagyon sikeres

Tudod, a sikeres embereket a sikertelenektől pusztán annyi különbözteti meg, hogy eggyel többször álltak fel a padlóról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .