Mit főzzek?

Pap Zsuzsa

Mindazon ismerőseim figyelmébe, akik kénytelenek (netán szeretnek 🙂 ) főzni, melegen (szó szerint) ajánlom a Háztartás Ma című oldalt. (Bár hideg ételek is vannak rajta 🙂 )

Az egyik legnagyobb büszkeségem Pap Zsuzsa (lassan kilenc éve – el sem hiszem – a WP-Suli Klub tagja, ügyfelem, tanítványom, és – remélem, nevezhetem így – barátom), aki nem-árulom-el-hány-évesen (mert úgysem hiszitek el) kezdte tanulni a WordPresst, és azóta sem hagyta abba.

“Mit főzzek?” Olvass tovább!

A jobbnak nincs célszalag

A jobbnak nincs célszalag (ásványvíz reklám)

Ez talán nem hangzik olyan jól magyarul, mint angolul (“Better has no finish line”), de azért így is átmegy a lényeg. Emlékszel Susan Garrettre, a kutya agility trénerre? Hogy honnan indult? Azóta elképesztő karriert futott be, és most arról beszél, hogy mit szokott válaszolni, amikor azt kérdezik tőle: miért folytatja még mindig, hiszen oly sokat elért már. Amit mond, az nagy tanulság minden vállalkozónak.

“A jobbnak nincs célszalag” Olvass tovább!

A kertész és én – 125 év különbséggel

Gertrude Jekyll angol kerttervező művész

Ma a Google logója Gertrude Jekyll születésnapja tiszteletére változott angol kertté. (Igen, Robert Louis Stevenson az ő családnevét használta fel abban a bizonyos művében, de ez most nem lényeges 🙂 ) A jeles angol kertészeti szakértő, kerttervező, művész, író több, mint 400 kertet hozott létre, és több, mint 1000 cikket írt kertészeti magazinok számára.

De mi közöm van hozzá? Az, hogy ő ugyan 125 évvel előttem született, de ugyanúgy építette fel szakértői státuszát, ahogyan én. (Kivéve persze, hogy az ő korában még nyomtatott magazinokba kellett írni, nem blogokba.)

“A kertész és én – 125 év különbséggel” Olvass tovább!

A gemkapocs és az internet marketing esete

Susan Garrett

Nézem az egyik esettanulmányt Jeff Walker tréningjén.

A hölgy annyira nem értett az internethez, amikor (2008-ban) elkezdte a Product Launch Formula programot, hogy a webes konzultációkon csak hallgatta a többiek kérdéseit és Jeff válaszait, és közben jegyzetelt, hogy kikereshesse, mit jelentenek a szavak, mert nem értette, hogy miről beszélnek a többiek.

“A gemkapocs és az internet marketing esete” Olvass tovább!

“Az életed hátralévő része ma kezdődik”

Jeff Walker - Product Launch Formula

Szeretem a fiatalok sikertörténeteit, mert ezeket megoszthatom a fiaimmal, így ők jó példákat láthatnak maguk előtt.

De nem tagadom, hogy nagyobb hatással vannak rám azok, akik a “normál” jó iskola – jó állás – jó nyugdíj utat adták fel negyvenakárhány évesen, vagy akik a saját üzletükben voltak ugyan, de nem volt elég sikerük vele, és negyvenakárhány évesen léptek új útra – ahogy én is tettem.

““Az életed hátralévő része ma kezdődik”” Olvass tovább!