Mit főzzek?

Pap Zsuzsa

Mindazon ismerőseim figyelmébe, akik kénytelenek (netán szeretnek 🙂 ) főzni, melegen (szó szerint) ajánlom a Háztartás Ma című oldalt. (Bár hideg ételek is vannak rajta 🙂 )

Az egyik legnagyobb büszkeségem Pap Zsuzsa (lassan kilenc éve – el sem hiszem – a WP-Suli Klub tagja, ügyfelem, tanítványom, és – remélem, nevezhetem így – barátom), aki nem-árulom-el-hány-évesen (mert úgysem hiszitek el) kezdte tanulni a WordPresst, és azóta sem hagyta abba.

“Mit főzzek?” Olvass tovább!

Ki tudja?

Lovak a mezőn

Élt egyszer egy öregember Kínában, akinek volt egy lova. Egy napon a ló elszökött az öregembertől. Sajnálkozott is az egész falu: Micsoda szerencsétlenség! De az öreg azt válaszolta: Lehet, hogy szerencsétlenség, lehet, hogy szerencse. Ki tudja?

“Ki tudja?” Olvass tovább!

Szia, Olvasó! (csak hogy ne legyen helló világ :) )

Elhagyott magassarkú cipők és távolodó női mezítlábak a járdán

“Üdvözlet! Ez az első saját WordPress-bejegyzés. Módosítható, vagy törölhető, aztán megkezdhető a honlap tartalommal történő feltöltése!” – így köszönt a WordPress, amikor “a híres ötperces telepítő” (amit pár órás véres küzdelem előzött meg 🙂 ) végére érsz. (Hogy miért nem képesek végre a tegezés mellett dönteni, azt nem érem fel ésszel. Ezért kell még mindig ilyen furán fogalmazniuk.)

A marketingesek azt mondják, ne magadról beszélj (vagy a termékedről), mert az kutyát-macskát nem érdekel. Beszélj az Olvasóról! Értsd meg őt, oldd meg a problémáját!

Na ja, de miért pont rám hallgass, Kedves Olvasó?

Például azért, mert én is ebben a cipőben járok. Illetve… már nem.

“Szia, Olvasó! (csak hogy ne legyen helló világ 🙂 )” Olvass tovább!