A kertész és én – 125 év különbséggel

Gertrude Jekyll angol kerttervező művész

Ma a Google logója Gertrude Jekyll születésnapja tiszteletére változott angol kertté. (Igen, Robert Louis Stevenson az ő családnevét használta fel abban a bizonyos művében, de ez most nem lényeges 🙂 ) A jeles angol kertészeti szakértő, kerttervező, művész, író több, mint 400 kertet hozott létre, és több, mint 1000 cikket írt kertészeti magazinok számára.

De mi közöm van hozzá? Az, hogy ő ugyan 125 évvel előttem született, de ugyanúgy építette fel szakértői státuszát, ahogyan én. (Kivéve persze, hogy az ő korában még nyomtatott magazinokba kellett írni, nem blogokba.)

“A kertész és én – 125 év különbséggel” Olvass tovább!

A gemkapocs és az internet marketing esete

Susan Garrett

Nézem az egyik esettanulmányt Jeff Walker tréningjén.

A hölgy annyira nem értett az internethez, amikor (2008-ban) elkezdte a Product Launch Formula programot, hogy a webes konzultációkon csak hallgatta a többiek kérdéseit és Jeff válaszait, és közben jegyzetelt, hogy kikereshesse, mit jelentenek a szavak, mert nem értette, hogy miről beszélnek a többiek.

“A gemkapocs és az internet marketing esete” Olvass tovább!

Szia, Olvasó! (csak hogy ne legyen helló világ :) )

Elhagyott magassarkú cipők és távolodó női mezítlábak a járdán

“Üdvözlet! Ez az első saját WordPress-bejegyzés. Módosítható, vagy törölhető, aztán megkezdhető a honlap tartalommal történő feltöltése!” – így köszönt a WordPress, amikor “a híres ötperces telepítő” (amit pár órás véres küzdelem előzött meg 🙂 ) végére érsz. (Hogy miért nem képesek végre a tegezés mellett dönteni, azt nem érem fel ésszel. Ezért kell még mindig ilyen furán fogalmazniuk.)

A marketingesek azt mondják, ne magadról beszélj (vagy a termékedről), mert az kutyát-macskát nem érdekel. Beszélj az Olvasóról! Értsd meg őt, oldd meg a problémáját!

Na ja, de miért pont rám hallgass, Kedves Olvasó?

Például azért, mert én is ebben a cipőben járok. Illetve… már nem.

“Szia, Olvasó! (csak hogy ne legyen helló világ 🙂 )” Olvass tovább!